Ontmoet Ellen

Mindset Coach & Meditatie Trainer
Over mij

Hi, ik ben Ellen, werkzaam als Mindset Coach & Meditatie Trainer en heb een enorme passie voor alles wat met mindset, emoties en gedrag te maken heeft. Mijn passie en kennis zet ik in om ambitieuze vrouwen te laten groeien in zelfvertrouwen, zodat zij zelfbewuste en daadkrachtige keuzes gaan maken. 

Zelf heb ik lange tijd te kampen gehad met enorme onzekerheid in een periode van PTSS en depressie. Mijn gedachten gingen met me aan de haal en maakten dat ik mezelf niets waard vond. De stappen die ik wilde nemen, nam ik niet. Na een intensieve periode van therapie en omscholing tot Mindfulness Based Cognitive Therapist (en inmiddels ook Meditation Teacher), heb ik al veel vrouwen mogen helpen op weg naar een zelfverzekerd leven. 

De combinatie van ervaringsexpert en professional maken dan ook dat ik mijn werk op de best mogelijke manier kan uitvoeren.

Mindset Coaching is 1 op 1 en kan bij mij op kantoor in Breda of via Skype en is dus niet plaatsgebonden, doch altijd face to face. 

Met mijn bedrijf organiseer ik eveneens Workshops alsook Retreats, in binnen- en buitenland, waarin mind & body centraal staan.

“Wat ik je tot slot nog mee wil geven? Jij bent het altijd waard om in jezelf te investeren!”