Wie zou je zijn wanneer je niet zou denken dat je niet goed genoeg bent, niet leuk genoeg, niet slim genoeg, niet succesvol genoeg, niet dun genoeg, niet mooi genoeg, dat je iets niet kunt, etc.? Wie zou je zijn wanneer je je niet zou laten leiden door onzekerheid en angst?

Zou je dan het leven leiden wat je ook echt wíl leiden? Zou je dan blijven hangen in een baan waar je het niet meer naar je zin hebt of neem je de stap en zoek je iets anders? Zou je blijven investeren in relaties die niet goed meer voelen en niet meer dienen of neem je afscheid? Zou je ja blijven zeggen tegen iets waar je eigenlijk nee tegen wil zeggen en andersom? Zou je voor jezelf op durven komen? Zou je anderen blijven pleasen of ga je nu eens écht kiezen voor jóuw geluk?

Loslaten van alle beperkende overtuigingen die jij over jezelf hebt, is van enorme waarde! Onzekerheid en angst houden je klein en bieden geen mogelijkheden. Wanneer je loslaat, groei je in jouw denken en doen en daarmee ook in alle mogelijkheden die het leven jou te bieden heeft.

Ga eens bij jezelf na…wat houdt jou tegen om het leven te leven wat jij ook daadwerkelijk wíl leven?