Wat zou het fantastisch zijn wanneer iedereen zichzelf op waarde kan schatten, we onszelf en onze kwetsbaarheid durven tonen en ons hart durven volgen, dat we op een eerlijke manier naar onszelf en onze emoties kunnen kijken en we ons gedragen naar wie we werkelijk zijn.

Er is voor mij een duidelijke scheidslijn in mijn leven…een leven voor mijn depressie en een leven na mijn depressie. De switch van niet van mezelf houden naar dat wel volledig doen.

Te lang ben ik voor mijn emoties weggelopen. Ik werd depressief, wilde liever niet meer leven en vond mezelf niets waard. Na intensieve therapie, zelfonderzoek en omscholing tot Mindset coach, kon en kan ik hardop zeggen dat ik het waard ben om van (mezelf) te houden, dat ik goed ben zoals ik ben.

En dát is wat ik over wil brengen in de wereld, dat gevoel van houden van jezelf en volledig jezelf kunnen en mogen zijn. Dat je goed genoeg bent, dat al jouw emoties er mogen zijn, dat je al jouw dromen na mag jagen en je niet laat leiden door angst en onzekerheid, maar leeft vanuit liefde.

Blijf niet weglopen voor jouw emoties, dat gaat een keertje mis. Leer wat jouw emoties je vertellen en waar je behoefte aan hebt. Jij bent dat namelijk waard. Altijd. Jij mag er zijn en je mag jezelf laten zien 💕