Life’s a bitch….maar wel alleen als je dat er zelf van maakt!

Je hebt een keuze, altijd.
Kies je voor de slachtofferrol of kies je ervoor om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw geluk? Want echt, geluk is een keuze.

Wat er ook op ons pad komt, hoe vervelend, verdrietig, pijnlijk een situatie ook is…jij kiest hoe jij ermee omgaat. Jij maakt zelf het verschil! Blijf je hangen in het negatieve of kies je ervoor om te kijken naar het positieve en om te kijken naar mogelijkheden en oplossingen? It’s all up to you.

Zo had ik bij het plaatsen van deze post ook een keuze te maken en heb ik dat de laatste tijd vaker gehad. Door privékwesties een dubbel gevoel om te posten. De post staat dan al gepland en voelt passend bij mijn missie en bij wat ik in de wereld over wil brengen, de privékwesties kwamen onverwachts en voelen verdrietig en zorgelijk.

Hoe maak ik dan de afweging? Ik laat mijn ego-denken los. Het delen van mijn missie en mensen helpen op weg naar meer geluk, draagt bij aan mijn geluksgevoel. En dat doet verder niets af aan mijn zorgen of liefde omtrent de privékwesties ❤

Het leven is nooit alleen maar kommer en kwel, ook in de mindere dingen kun je iets moois vinden. Het is maar net hoe je ernaar kijkt. Misschien kan het je juist helpen om net dat beetje extra liefde in jezelf op te wekken, voor jezelf en voor een ander.

Ik wens je een hele fijne en liefdevolle avond 💕