Hi, hoe gaat het met je? 
Een vraag die we vrij standaard stellen, maar stel je die vraag ook weleens aan jezelf? Check je weleens met oprechte interesse bij jezelf hoe het met je gaat?

Inchecken in hart en hoofd

Regelmatig trek ik me even terug in mijn eigen coconnetje. Niet omdat het niet goed gaat, maar om volledig tot mezelf te komen, te mediteren en emoties te laten komen zoals ze zijn…blij, verdrietig, trots, onrustig…het mag allemaal. Om heel bewust stil te staan bij mijn gevoel, inchecken in mijn hart en in mijn hoofd, bij waar ik dankbaar voor ben, wat ik allemaal al bereikt heb en waar ik verder nog naartoe wil in het leven en ook met wie of met wie niet. Wat voelt goed en wat niet en wat wil ik daarmee?

Gevoel en gedachten onderzoeken

Je kunt proberen gevoel weg te stoppen of op de automatische piloot over te (blijven) gaan, maar daar kom je dus niet verder mee. Je bereikt meer wanneer je jouw gevoelens goed onderzoekt, zodat je er ook daadwerkelijk iets mee kunt. Waar komt het gevoel vandaan? Welke gedachten gaan daaraan vooraf? En wat is het gevolg daarvan?

Leer jezelf begrijpen om te kunnen leven naar wie je daadwerkelijk bent 💕

Dus, hoe gaat het nu écht met je en hoe zorgvuldig ga jij met jouw gevoel om? 

Mocht je het lastig vinden om hier zelf mee aan de slag te gaan, help ik je daar graag bij. Je boekt makkelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij me in.