Begin 2019 gaf ik, naast Mindset coaching, ook nog personal training. Dit jaar organiseerde ik eveneens mijn eerste Retreat in het buitenland met een internationale club dames die allemaal naar huis zijn gegaan met het gevoel te hebben gevonden waar ze voor kwamen. Een mooier compliment kon ik niet krijgen!

Ik had mezelf echter ook iets heel waardevols meegegeven. Namelijk het inzicht dat ik geen voldoening meer haalde uit het geven van PT en dat ik me alleen nog wil richten op mijn Mindset coaching en de Retreats.

Businesscoach ingeschakeld

Dit jaar heb ik flink in mezelf en mijn bedrijf geïnvesteerd. Zo heb ik voor het ondernemen de hulp van 2 fantastische businesscoaches ingeschakeld, want eerlijk, zelfs na een aantal jaar ondernemen, had ik van écht ondernemen de ballen verstand. Zij hebben me geleerd te ondernemen met de juiste focus. Niet meer aanmodderen, maar echt weten welke stappen te nemen zijn vanuit een stevig fundament.

Inmiddels heb ik de daadkracht getoond om heel bewust voor één richting te kiezen en ben ik gestopt met PT. Mijn coachtraject is doorontwikkeld en de volgende Retreats staan gepland, waaronder een heel bijzondere Retreat op Ibiza. Meer info vind je via de link in mijn bio.

Welke daadkrachtige keuzes heb jij dit jaar gemaakt? Let me know, vind ik leuk om te weten.

Liefs!