Hoezeer ligt jouw focus in lijn met jouw innerlijke drijfveren? Hoe zeker voel jij je over jezelf en de richting die je in wil?

Je kunt namelijk nog zoveel dromen hebben, nog zo’n grote passie hebben voor iets, echter wanneer jouw zekerheidsgevoel, jouw zelfvertrouwen, niet in lijn ligt met jouw innerlijke drijfveren, kom je er niet. Simple as that.

Twijfels

Stappen die nodig zijn om te komen waar je naartoe wil, zet je niet met voortdurende twijfel. Twijfel over jezelf en over jouw kunnen, twijfel over wat anderen er wel of niet van vinden, etc., is precies waar je jouw focus níet wil hebben.

Je houdt jezelf met jouw denken weg van de talloze mogelijkheden die er zijn. Wanneer de focus bij de twijfels ligt, zijn die mogelijkheden vertroebeld, je ziet ze gewoon niet helder en soms zelfs helemaal niet. Zonde, want je hebt altijd meer in je mars dan je denkt!

Kijk goed naar waar jouw focus ligt

Lopen de dingen niet zoals jij wil? Bereik jij jouw doelen niet of niet volledig? Durf je bepaalde stappen niet te nemen? Kijk dan eens goed naar waar jouw focus nou eigenlijk echt ligt. Ligt die focus bij de beren op de weg of ligt die focus bij alle mogelijkheden die je hebt en kun je groots denken?

Liefs!