Het einde van het jaar is altijd een mooie gelegenheid om even terug te blikken op wat je allemaal bereikt hebt in een jaar tijd. Welke stappen heb je allemaal wel of juist (nog) niet gezet? Welke groei heb je op persoonlijk en/of professioneel vlak gemaakt of waarin stagneer je (nog)?

Waarom bewust stilstaan goed is

Door hier bewust bij stil te staan kun je namelijk ook weer heldere doelen stellen voor het nieuwe jaar. Wat wil je graag bereiken in 2020? Waar wil je aan werken op het gebied van persoonlijke en/of professionele ontwikkeling?

Doelen stellen

Het stellen van doelen helpt je om een duidelijk stappenplan te maken. Het vraagt je namelijk om niet alleen te kijken naar wát je wil bereiken, maar vooral ook naar wat nodig is óm het te bereiken.

Inspiratiemail

In mijn Inspiratiemail van januari 2020 geef ik je tips & tricks om gericht met jouw doelen aan de slag te gaan, dus mocht je je nog niet hebben aangemeld, dan is dit het moment! Aanmelden doe je hier.

Voor nu wens ik iedereen ontzettend fijne en liefdevolle kerstdagen toe!

Liefs!